Grunnarbeidet er endelig i gang

Grunnarbeidet er endelig i gang

Mandag morgen var Ivar Nilsen Entreprenør AS på plass på Melløs stadion og satte i gang med grunnarbeidet til det nye klubbhuset. – Det er så utrolig, jublet ildsjel Siv Holder.

Et klubbhus har vært savnet i mange år for Moss Fotballklubb, men nå kan samtlige i og rundt klubben glede seg over at det er rett rundt hjørnet. Om noen få uker kommer MFK til å ha en helt egen brakke på Melløs stadion. Mandag satte arbeidet i gang for fullt.

– Endelig er dagen her. Vi er i gang. Vi skal ha opp huset, sa Siv Holder med det som kanskje er tidenes største glis.

Hun har jobbet iherdig sammen med tidligere styreleder Thomas Thorkildsen for å få dette huset på plass, og nå ser de at det faktisk blir en realitet, noe de vel å merke har har skråsikre på hele veien.

– For ungdommen

Ivar Nilsen var selv til stede da det første spadetaket ble gjort og han la ikke skjul på at han synes det er stort å være i gang med prosjektet.

– Først skal vi ta bort noen gjerder og deretter skal vi grave ut til leka som blir grunnmuren til brakken. Vi regner med å være ferdig med grunnarbeidet i løpet av uken, så dette kommer til å bli så fint. Ungdommen trenger dette, smilte Nilsen.

Klubben kommer til å oppdatere fra prosessen, både på hjemmesiden og på sosiale medier. Følg med, folkens!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design