Gratulerer og tusen takk!

Gratulerer med dagen
Vi starter med å gratulere Moss Fotballklubb. I dag er klubben vår 111 år. Ikke galt å være i den alderen og prestere som i helgen.

 
Byderbyet
Helgas Byderby ble en suksess med over 2100 på tribunen og yrende liv – seier ble det jo også etter 2-0 over Sprint-Jeløy.
Vi ønsker å bruke noen linjer på å si litt om hva en slik fest betyr for Moss Fotballklubb og hva som skal kreves for å få det til. 

Vi vet alle at A-laget trener hver dag – nesten. Med jobb og studier ved siden av har ikke MFK noen proffspillere og treningene kommer i tillegg til vanlige arbeidsliv, studentliv og familieliv. Det er krevende, men man får til ting når man ønsker det. Ønsket om å spille for MFK og ønsket om å bli bedre som fotballspiller er drivkraften og det som skal være med å heve MFK oppover i systemet igjen. For vi skal ikke spille på 4. nivå – vi skal oppover. Det ser bra ut i år. Toppen av tabellen med 8 kamper igjen og 10 poeng foran nr 2.

Trenerteamet og matrixene legger ned utallige timer for å utvikle seg videre og bli gode nok til å ta steg som enkeltindivider og som lag.

 
Gratis inngang – takk til næringslivet
Gratis inngang er kun mulig med et godt samarbeid med næringslivet i området og vi er glade for å få til slike arrangementer. Vi velger ut noen kamper i året hvor vi ønsker å gjøre noe ekstra og det er fantastisk at vi kan gjennomføre slike arrangementer med næringslivet i ryggen.

Marked har jobbet med dette i lang tid og det brukes mye ressurser både fra vår side og samarbeidspartneres side. Martin Thømt Jensen jobber på marked ved siden av fotballen og han, sammen med Kjetil Berge som er daglig leder ved siden av fotballen, har vært ute sammen med de andre på marked som jobber frivillig for MFK. Med Siv Holder i bresjen og som holder i tøylene har de fleste styremedlemmer vært med ute og jobbet med avtaler for denne kampen. Morten Giæver har laget videoer og saker på nett – det har blitt mange gode saker.

 
Frivilligheten
For å få gjennomført et slikt arrangement kreves det mye planlegging og ressurser. Renate som er arrangementansvarlig har sammen med Siv jobbet lenge for  få det til. Sammen med frivilligheten er det planlagt ned til minste detalj og det er store bidrag av frivillighet for å få det til. En time før kampstart hadde vi grillet og delt ut 2000 grillpølser – det gjøres jo ikke av seg selv. Og bemanningen i forhold til en vanlig hjemmekamp er fleredoblet, med flere vakter, flere i kiosk, flere til å selge lodd, osv. Det var opp i mot 100 frivillige i sving for å få gjennomført Byderbyet.

 

Og det stoppet ikke der. Etter kampen var det samling med bidragsyterne som gjorde det mulig å gjennomføre dette arrangementet. Over 40 stykker deltok på middag og drikke i 3. etasje før vi tok buss ned til Festivalen Sin.

 

Så til slutt vil jeg på vegne av MFK og MFKs styre takke for innsatsen til alle involverte og vi kan slå oss litt på brystet og si – vel gjennomført, og så gratulerer vi klubben i vårt hjerte med dagen.

 

 

 

For Styret i MFK 

 

Thomas Thorkildsen

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design