Gratisbilletter til Byfesten!

Det nærmer seg Byfest på Melløs. MFK har fått med seg næringslivet i byen på å få folk til Melløs neste søndag, noe vi er utrolig takknemlig for. Det blir mye annet enn fotball som kommer til å skje denne dagen, både før og under kampen. Nå håper vi at folk tar i mot gavene næringslivet gir.

Skaff deg gratisbillett

Sparebank1 Østfold Akershus har kjøpt 200 billetter som de nå gir ut gratis til de som kommer innom kontoret deres. Man kan hente ut inntil to billetter. Det er førstemann til mølla. Les mer her

Moss kommune har kjøpt 150 billetter som de ønsker å gi til de som kanskje ikke oftest er på kamp. Gå inn på facebooksiden deres og skriv en kommentar om hvorfor akkurat du og dine fortjener å få noen billetter.

Moss Taxi AS har også en kampanje gående på Facebook. Der kan man være med i trekningen om 30 billetter til kampen. Bli med i trekningen her

4. mai trekker Baguetten Moss ut 10 personer som får billett. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like facebooksiden deres og skrive “Heia MFK” i kommentarfeltet.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design