Gratis trenerutvikling på Melløs

Gratis trenerutvikling på Melløs

I høst ble Moss bylag som kjent startet opp og nå har også trenerutvikling blitt en viktig del av programmet. Bylagskoordinator Kristoffer Kolsrud håper at enda flere av byens trenere vil være med i ukene fremover.

Så langt har nesten samtlige fotballklubber fra mossedistriktet hatt med spillere på bylaget og flere av trenerne har i tillegg vært veldig engasjerte. Kolsrud understreker at alle er hjertelig velkomne.

– De trenerne som er ekstra ivrige kan også bli med som assistenter under selve økta med bylaget og få tilbakemelding på egen prestasjon som trenere på feltet. Etter at treningen er ferdig er det gjennomgang av økta med trenerne og deretter et foredrag med diverse emner for ungdomsfotballtreneren, forteller Kristoffer Kolsrud, som er glad for at opplegget har vært en suksess så langt:

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger så langt fra fornøyde trenere og foreldre, og oppfordrer så mange trenere som mulig til å få med seg dette. Moss FK i samarbeid med Moss 2020 ønsker å gi tilbake til breddeklubbene i form av gratis trenerutvikling, avrunder han.

Her er oversikten over resten av øktene:

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design