Godkjent start på sesongen

KAMPFAKTA

Gutt 15 Elite: Moss – Ski 4-3  (0-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 24.01.2010

Kl: 14.00

Målscorere:
0-1, Ukjent
1-1, Christian Bretun
2-1, Fredrik Tonholt
3-1, Kent Flemming
4-1, Jørgen Sande
4-2, Ukjent
4-3, Ukjent
 
1 omg:
Kampen blåses i gang med en nervøs og spent gjeng. Vi blir presset en del av et ballsikkert Ski lag. Vi kommer ikke opp i press, og vi blir baktunge. De gangene vi da vinner ballen har vi få eller ingen å spille opp til å vi klarer sjelden å komme ut med laget. Løfter oss i perioder og da ser vi at vi er fullt på høyde med Ski. Får noen sjanser ,men Ski skaper mer enn oss. Er en del forsøk på godt spill men det ender ut i svært lite. Ski skaper en del mot oss og kunne ledet til pause. Stillingen til pause er 0-0.
 
Vi blir enige i pausen om at vi må komme høyere opp i banen og at hele laget må stå etter i mye større grad. Gutta kommer med mange tanker om hva kan gjøre for å få til dette.Mere aggresivt press på ballfører,ta returløp,ikke bli dratt for lett,falle av å kompremere. Fremover på banen må løpe mer,større bevegelse rundt han som har ball,tørre å bruke ferdigheter å større tempo i ball.
 
 
2 Omg: 
Vi går ut som planen i et høyt press. Vi tar over mye av spillet og viser i perioder at vi ønsker i større grad å ta del i kampen. Ski får det første målet å leder 0-1. Dette tenner oss og vi løfter oss igjen. Vi begynner å skape sjanser og kommer rudt på kantene og får brukt bakrom i mye større grad. Fyller etter med folk å skaper mye. Utligner til 1-1 med Christian Bretun. Nå er vi klart best å skaper mye sjanser. 2-1 kommer med Fredrik Tonholt etter godt forarbeid av Kasper Vestøl. 3-1 kommer på corner etter scoring av Kent Flemming. 4-1 kommer av Jørgen Sande. Vi viser stor vilje og har en utrolig innsats.Vi slipper riktig nok inn 2 mål på slutten av kampen,men 2 omg skal vi uansett være stolte av.
Kampen ender 4-3 til Moss.
 
Vil legge til at vi gjorde 7 bytter,og alle fikk spille minimum 35 minutter. Morsomt at de som kommer inn preger kampen sånn som dere gjør!
 
Når vi får jobbet mer med samspill å relasjoner blir dette utrolig bra gutter. Gleder oss til fortsettelsen, men det kreves beinhard jobbing fra dere og oss i lagledelsen.
 
Vi er stolte av dere, og det som vi spesielt i 2 omg presterer.
Ny, tøff treningsuke står for tur, med avslutning mot Røa til Søndag.

Mvh Lagledelsen Gutt 95 Elite

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design