Gleder seg stort å bidra i MFK Care

Gleder seg stort å bidra i MFK Care

Kim Andersen er godt kjent på Melløs. Han har trent flere lag i yngres avdeling og har vært spillerutvikler i flere år. Men denne sesongen venter det helt nye utfordringer. Nå skal han trene Moss Fotballklubbs gatelag.

– Jeg har jobbet med fotball i lang tid, men aldri arbeidet med et gatelag. Jeg har riktig nok god erfaring med å jobbe med mennesker, så dette ser jeg som en spennende oppgave. Jeg får treffe nye folk og bli kjent med nye mennesker, forteller han.

Andersen vet at det er behov for flere spillere på gatelaget og håper at han kan bidra til å få inn flere i løpet av de kommende ukene.

– Vi må fortsette med det gode tilbudet og være synlige. Folk må vite at vi er her. Så skal jeg gjøre min bit på feltet slik at de synes at det er moro å være med, fortsetter den ivrige fotballtreneren.

Superglad MFK-driver

Det å få Kim Andersen inn i gatelagsteamet er noe som virkelig begeistrer MFK-pådriver Siv Holder. Hun har klokkertro på at han er rett mann for jobben.

– Vi er kjempestolte av alt vi har fått til i MFK Care og at vi fortsetter å utvikle det og tar ansvar for dem som trenger det mest. Det som er en selvfølge for mange av oss, er ikke det for alle rundt oss. Å se at man er med på å gjøre en forskjell er kjempestort. At vi nå får med Kim i gatelaget er kjempebra. Jeg håper at det kommer mange spillere som vil være med på tiden videre, sier Holder med et bredt smil.

MFKs gatelag trener to ganger i uken i vinterhalvåret i Mossehallen. Mandag og onsdag er det oppmøte klokken 10:30 og trening klokken 11.00. Etter dette er det kaffe og frukt.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design