– Gjør mye “drittarbeid”

– Gjør mye “drittarbeid”

A-laget har en to ukers sommerferie. Hva gjør egentlig en ung og talentfull MFK-spiller i dette korte avbrekket midt i sesongen? Her svarer Fredrik Wasenius på noen spørsmål om sommerferie.

1. Ja, hva gjør du i sommerferien 2018, Fredrik?
I sommer jobber jeg på en lokal fabrikk som heter Norsk Spesial Olje hvor jeg gjør mye «drittarbeid» som de andre ansatte ikke gidder. Jeg reiser rett opp på Melløs etter jobb og trener. Jeg får også en tur til Hellas med en kameratgjeng fra skolen, der er jeg i en uke før det bærer tilbake til Moss og MFK.

2. Spiser du mye is?
Nei det gjør jeg ikke, men når mamma kjøper inn eller det er veldig varmt så er jeg ikke vond å be.

3. Hvor hadde du din beste sommerferie?
Jeg hadde min beste sommerferie i Bellagio, Italia. Stille, rolig og vakkert.

4. Hvordan holder du ved like formen?
Følger et program utdelt av Ole Martin. Mye fokus på kjernemuskulaturen i form av slyngetrening og løping selvsagt. Også passer jeg på å ikke skeie ut for ofte, kostholdet er viktig.

5. Hvordan synes du vårsesongen 2018 i MFK har vært?
Jeg synes vårsesongen har vært veldig morsom for min del. Blir bedre og bedre kjent med gutta og systemet vi spiller i. Selv om resultatene har variert har vi hatt mange gode prestasjoner og kunne med tur yppet oss skikkelig i toppen. Så det har helt klart vært en fin vårsesong.

6. Hvilken sommeraktivitet liker du best å gjøre, utenom fotball?
Være på stranda. Bade, sole meg og volleyball.

7. Hvis du måtte dra på sommerferie sammen med én på laget, hvem ville du dratt med og hvorfor?
Jeg ville dratt sammen med Håvard Thun. Grunnen til det er at da vet jeg at jeg blir passet godt på. Håvard har kontroll på det meste og er selvsagt en fyr det er artig å være sammen med.

8. Hva er ditt favoritt-/drømme-feriested?
Seychellene!

 

Nyt resten av ferien, Fredrik!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design