Gir en halv million kroner til MFK

Gir en halv million kroner til MFK

Granum AS har i en årrekke vært en sentral økonomisk bidragsyter til Moss Fotballklubb og nå har det lokale familieselskapet slått på stortromma igjen. De har gitt en gave på hele 500.000 kroner til MFK, hvor 150.000 av dem er øremerket det nye klubbhuset.

Granum AS eies av familien Thorkildsen med Tore, Thomas og Helene Thorkildsen Grøndahl som aksjonærer. Dette er på ingen måte ukjente navn i MFK-sammenheng. Thomas Thorkildsen gikk nylig av som styreleder i klubben, etter å ha styrt skuta i mange år. I tillegg har han, sammen med sin far Tore og søster Helene, gitt mange bidrag til Moss Fotballklubb opp gjennom årene.

Nå bidrar de med et nytt stort beløp.

B2B-suksess

Granum AS hadde over en tiårsperiode utviklet et større boligprosjekt på tomten mellom A- og B-feltene på Melløs og Rabekkgata, altså Ryggeveien 33, hvor det skulle bygges cirka 175 leiligheter. Tidligere markedssjef i Moss FK, Siv Holder, ønsket informasjon om prosjektet og delte informasjonen med Sarpsborg-firmaet FrigaardGruppen i et B2B-møte på sin daglige arbeidsplass, altså utenfor MFK-sammenheng.

Det førte til dialog og etter hvert forhandlinger mellom Granum AS og FrigaardGruppen. Tidlig i 2019 ble salget realisert.

– Dette salget hadde aldri kommet i stand uten Siv Holders medvirkning, sier Tore Thorkildsen.

– Granum AS har derfor besluttet å gi en gave til klubben på 500.000 kroner som takk for innsatsen. 150.000 av denne summen er øremerket MFK Care med tanke på å bidra til oppføringen av det nye klubbhuset som blir en veldig viktig faktor for klubbarbeidet og alle de frivillige i klubben, fortsetter han.

Thorkildsen ønsker også å rose av måten som FrigaardGruppen har gått fram etter salget.

– Jeg må få skryte av prosjektet. Vi er veldig fornøyde med måten de har videreutviklet dette på, sier han.

Salgsstart på det nye prosjektet som heter Tribunen er lørdag 4. mai.

Utrolig glad

Selv om Siv Holder ikke lenger er markedssjef i Moss Fotballklubb, bruker hun likevel utallige timer på Melløs hver eneste uke. I tillegg til å fortsatt jobbe inn mot sponsorer, står hun også i spissen for å realisere klubbhus-drømmen på Melløs i løpet av de nærmeste månedene.

At Granum AS nå gir et så stort bidrag synes hun er fantastisk.

– Det er helt utrolig. Vi er så takknemlige for denne summen og det er så viktig for klubben vår. En stor takk til familien Thorkildsen som har valgt å gi oss denne gaven, sier en meget fornøyd Siv Holder.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design