Geir Bakke: – Vi må vise mer kynisme!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Din analyse av kampen?
– Vi var gode den første halvtimen synes jeg, men vi faller litt for mye i slutten av første omgangen. Mens i andre omgangen så viser vi bra tendenser. Totalt sett er det vel de første tredve minuttene av kampen som jeg selv er veldig fornøyd med. Det at motstanderen også preger kampen med sjanser, må vi selvfølgelig regne med hele tiden. Men da skulle jeg ønske at vi opptrådte litt mer samlet som lag og med litt større “fandenivoldskhet” og kynisme foran eget mål, og benytte oss av de mulighetene som eventuelt kommer offensivt. Dernest å avslutte angrepene ved å komme fort tilbake på plassene våre igjen. Men vi blir litt spredd og mister ballen for enkelt i perioder slik at vi får for mange overganger i mot oss.

Samspillet spillerne imellom var ukonsentrert. Det ble en type “jo-jo effekt” i visse faser av spillet, kommentar til det?
– Ja, det går jo mye på konsentrasjon og innlevelse samt opptreden i sine roller på banen. Det er nettopp det som bør holdes oppe på et så høyt nivå som mulig i løpet av kampene, men dette er noe som vil forbedre seg utover våren.

Det var jo uansett veldig positivt at både Bjørnar og Kenneth endelig fikk åpnet målkontoen i sin andre kamp for sin nye klubb?
– Det var selvfølgelig veldig gøy! Vi må ta med oss det som er bra her og det er veldig positivt at våre to nye karer som kommer inn i dette miljøet får muligheten til å vise seg frem på en sånn flott måte. Når begge våre nye forsterkninger Bjørnar og Kenneth scorer våre to eneste mål i denne kampen, viser det faktisk at samspillet med resten av lagkompisene begynner å sitte allerede nå i slutten av januar måned. Det er veldig viktig for resten av spillergruppen også, påpeker Bakke.