Geir Bakke om Raufoss-kampen

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Geir Bakke

– Moss var jo meget effektive mot Bryne sist søndag. Er det noe som bør forbedres før kampen mot Raufoss
– Det må være når vi ligger lavt i perioder og blir trykket bakover på banen. Da må vi ikke slippe til motstanderen på innlegg, og vi må fremstå mer kompakte.

– Hva vet du egentlig om nyopprykkede Raufoss?
– Vi vet at de spiller 4-2-3-1 formasjon og at de er gode til å frispille bak, men de er også et lag som ønsker å spille fotball. Men hvor mye Raufoss tar hensyn til baneforholdene på denne tiden av året, det vet vi ikke. Vi vet også at vi møter et lag med veldig entusiasme og som samtidig er gode på dødballer. Det er noe vi må ta hensyn til. Dette er jo som sagt et nyopprykket lag. Det er jo disse lagene vi har et ønske om å plukke poeng fra.

– Tenker du noe spesielt på tabellsituasjonen nå, hvis lagene foran oss på tabellen taper sine kampen på søndag og vi vinner vår? Da er vi faktisk i toppen etter fire spilte seriekamper?
– I forhold til tabellsituasjonen, så bruker vi ikke noe energi på det nå. Det viktigste er jo prestasjonene som vi leverer fra kamp til kamp. Hvis vi klarer å være så oppgaveorienterte som mulig og ikke så veldig resultatorienterte, så vil også spillet komme. Det hjelper ikke å ha et spillende lag hvis ikke duellstyrken og løpsviljen, samt taklingsviljen er på topp. Vi har spilt kun tre kamper av tredve, så tabellposisjonen er i grunnen bare å legge fra seg, men vi har vanvittig lyst til å dra til Raufoss for å vinne, avslutter hovedtrener Geir Bakke.