Gatelaget starter opp igjen etter ferien

Gatelaget starter opp igjen etter ferien

Sommeren er ved veis ende, i alle fall for pådriverne rundt Moss Fotballklubbs gatelag. Fredag braker det løs med trening og lunsj på Melløs stadion.

Gatelaget har gjort en solid innsats så langt i serien og de lokale spillerne er nå klare til å ta fatt på matchene som venter i høstsesongen. André Kraft Tveter, som sammen med Kim Andersen leder gatelaget, ser fram til de kommende ukene og håper å se enda flere spillere i tiden som kommer.

– Jeg håper alle har hatt en fin sommer hittil og at alle er klare for høstsesongen med laget vårt. Jeg gleder meg til å se dere igjen, sier Tveter og fortsetter:

– Husk at hos oss er dere alltid velkomne – uavhengig av om sommeren har vært tøff eller helt super. Vi starter opp med trening førstkommende fredag med oppmøte klokken 10:00 og vanlig opplegg. Deretter trener vi mandag, onsdag og fredag neste uke. Første seriekamp blir enten mandag 12. august eller onsdag 14. august borte mot Vålerenga. Det skal vi komme nærmere tilbake til, tilføyer han.

Gatelaget går som kjent innunder det som heter MFK Care, som er et prosjekt som handler om å ta samfunnsansvar. På gatelaget blir tidligere og nåværende rusavhengige fulgt tett opp i samarbeid med Fotballstiftelsen.

Her er det alltid plass til flere spillere og vi ønsker nye personer hjertelig velkommen til oss på Melløs stadion.

Kontaktinformasjon:

André Kraft Tveter: 469 37 230

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design