Ga svar på tiltale!

3-0, Erik A. Kristiansen
4-0, Erik A. Kristiansen
5-0, Aleksander B. Andresen

Moss stilte med dette laget: Jonas Grønstad, Jens Norsted, Aleksander Bjørnvåg, Patrik Johnsen, Jørgen A. Nilsen, Andreas Melleby, Aleksander B. Andresen, Sebastian Mortvedt, William Skinnarland, Erik A. Kristiansen og Oskar Leknes. Mathias Karlsen kom inn for Sebastian Mortvedt.

REFERAT:

Laget har kjørt tøffe økter, og trent mer enn A-laget under oppholdet på Club Grand Aqua, og trenerteamet var spent på hvordan laget ville opptre mot en god motstander.

– Jeg er imponert over gutta. De leverer en av lagets beste kamper noen gang. Jeg er imponert over prestasjonen, og det var et veldig godt lag vi møtte, sier hovedtrener Dag Grønstad.

Mossingene satt opp et fryktinngytende tempo fra start, og greide å beholde både struktur og roen i laget mens kjappe, tekniske tyrkere prøvde¨å trenge gjennom Aleksander Bjørnvåg & co i forsvaret. Spillerne greide å glemme tunge bein og vartet opp med det ene praktangrepet etter det andre. Oskar Leknes og Erik Andre Kristiansen var et stort uromoment på topp, og spissduoen sørget for å lage fullt kaos i det tyrkiske forsvaret.

Målscorerne Andreas Melleby (til venstre), Aleksander B. Andresen og Erik A. Kristiansen kunne juble etter en praktkamp på tyrkisk gress.

Slik bare fortsatte det. Everensky kom mer med de siste ti minuttene før pausen, men keeper Jonas Grønstad var bare ute i fullt strekk en gang.

Mossingene ga seg ikke før de hadde scoret fem mål. Andreas Melleby og Erik Andre Kristiansen lagde to mål hver og Aleksander B. Andresen det siste. Andresens scoring var på helvolley etter at laget kopierte det A-lagstrener Tor Todesen lærte bort tidligere i uka.

– Det var mange som ble imponert av oss i dag. Jeg hadde ikke trodd vi skulle greie å mobilisere så bra i denne kampen etter så viste ute på den flotte gressmatta.

– Dette blir en kamp å bygge videre på når vi skal forberede seriestarten og en tøff sesong i interkretsserien med mange gode motstandere. Fortsetter vi som i dag, er jeg sikker på at vi skal greie å hevde oss, sier Grønstad.

Torsdag får resten av troppen sjansen til å overbevise at de vil kjempe om en plass på serielaget.

Hovedtrener Dag Grønstad klappet for guttene sine

.