G18-landslaget banket Andorra

Fredag ble det 2-0 over Kasakhstan – men da ble det ikke spilletid på Wemberg. 

Men i dagens kamp mot Andorra kom altså Krister innpå, og han og resten av G18-landslaget står dermed med seks poeng, og er med stor sannsynlighet videre.


– Vi vant klart, men kampen var ikke noe mer enn sånn middels bra. Andorra la seg langt bak på banen og forsvarte seg. Vi slet en stund, men etter at vi fikk 1-0 så hadde vi kontroll, sier G18-landslagstrener Nils Johan Semb til fotball.no.


Fem fine scoringer

Det berømte hullet på byllen kom etter 23 minutter da Thomas Lehne Olsen scoret på en pasning fra Stefan Johansen. Like før pause sørget Markus Henriksen for å roe nervene ytterligere da han sørget for 2-0 etter et gjennomspill fra Espen Knudsen.


I andreomgang fortsatte enveiskjøringen og 3-0 var en kjempescoring signert Flamur Kastrati. Simen Wangberg headet inn kampens fjerde, før Stian Ringstad satte punktum med en kjempescoring til 5-0.


– Alle de fem målene var klassescoringer og det er jeg fornøyd med. I tillegg hadde vi full kontroll defensivt. Det var en grei gjennomført kamp, men også litt ujevnt, sier Semb.


Finale mot Belgia

Treneren synes flere av spillerne imponerte i denne kampen.  


– Markus Henriksen var god på midtbanen og jeg synes Flamur Kastrati hadde et bra innhopp. I tillegg var Vegar Eggen Hedenstad solid igjen, vurderer han.


Med seieren er Norge med all sannsynlighet videre til mellomspillet. Dersom Belgia tar poeng mot Kasakhstan søndag kveld, noe det er stor sannsynlig for, så er Norge helt sikre. Da blir det en ren finale mot Belgia om gruppeseieren. 


– Belgia er gode og har imponert meg. De var enda mer overlegne mot Andorra enn det vi var og virker sterke. Det blir nok en tøff kamp for oss, avslutter Semb.


Kampfakta:


Norge – Andorra 5-0 (2-0)
Sted: FC WW Hamme, Belgia
Tilskuere: 100
Dommer: Lasha Silagava, Georgia.


Gule kort: Espen Knudsen, Norge – Albert Acosta, Cristopher Pousa Braganza og Joseph Vall, Andorra.


Mål: 1-0 Thomas Lehne Olsen (23.min), 2-0 Markus Henriksen (45.min), 3-0 Flamur Kastrati (65.min), 4-0 Simen Wangberg (85.min), 5-0 Stian Ringstad (90.min).


Norge (4-3-3): Arild Østbø – Vegar Eggen Hedenstad, Simen Wangberg, Espen Knudsen (Krister Wemberg 77.min), Stian Ringstad – Markus Henriksen, Abdissalam Ibrahim (Joakim Våge Nilsen 64.min), Omar Elabdellaoui – Stefan Johansen (Flamur Kastrati 46.min), Thomas Lehne Olsen, Jørgen Skjelvik.


[Kilde: fotball.no]

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design