G16-laget kjørte over Mjøndalen

G16-laget kjørte over Mjøndalen

(Mjøndalen Nasjonal-Moss FK 2-8) Det ble mildt sagt en fantastisk lørdag for Moss Fotballklubbs 16-åringer. Borte mot Mjøndalen scoret de hele åtte ganger!

Hovedtrener Markus Engman fullroser sine egne elever etter innsatsen. Spesielt den første halvdelen av kampen var utrolig bra.

– En fantastisk 1. omgang la grunnlaget for en solid seier mot Mjøndalen. Når vi spiller på dette nivået er vi et veldig tøft lag å møte, sier Engaman og fortsetter:

– Vi gikk ut fra start og spilte glimrende fotball. Alle elleve spillerne gjorde en stor jobb defensivt og var lojale mot hverandre. I tillegg var det herlig at det virkelig løsnet offensivt med mange fine mål. Vi hadde et klart fokus på å etablere vårt spill før kampen og hele tiden ta de riktige valgene med ball. Det løste de veldig godt. Denne 1. omgangen er blant de bedre vi har spilt etter at jeg tok over som hovedtrener i januar i fjor, sier G16-treneren.

Nå venter nok en treningsuke før det braker løs mot selveste KFUM på Ekeberg neste helg. Denne gjengen skal som kjent spille i interkretsserien i år, så de har en meget spennende sesong i møte. Og heldigvis har formkurven stø kurs oppover. Dette lover bra.

Har du fått med deg klubbens nye humorserie om A-lagsspillerne utenfor banen? Trykk her for å se første episode!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design