G15: Kvalikkampen mot Kvik Halden er flyttet!

G15: Kvalikkampen mot Kvik Halden er flyttet!

MFKs G15-lag er inne i den spennende kvalifiseringen for neste års interkretsserie på G16-nivå. Onsdag kveld spiller laget mot Kvik Halden, i det som er den andre av tilsammen 3 kamper. NB! Denne kampen er flyttet til Nøkkeland på Kambo da kunstgresset på Melløs de siste dagene er preget av mye overvann etter mye regnvær. Også kamptidspunktet er endret; kampen spilles kl 20:15 og ikke kl 19:00 som tidligere annonsert.

Laget som ledes av Bjørn Erik Carlsen, Dennis Enerhaugen og MFKs spillerutvikler Eirik Amundsen er satt sammen av spillere fra flere lag i Moss. I første kamp sikret laget et sterkt poeng etter uavgjort 1-1 mot FFK på Fredrikstad Stadion, og kan selv avgjøre om det blir opprykk. Kvalifiseringen består av 6 lag (Fredrikstad, Kvik Halden, Moss, Sarpsborg 08, Begby og Drøbak-Frogn) og gjennomføres med to avdelinger med tre lag i hver. De to beste lagene i hver pulje går opp til interkrets, mens de to lagene som blir nummer 3 gjør opp seg imellom om den femte og siste plassen.

Før kampen mot Kvik Halden har Fredrikstad 4 poeng, Moss 1 poeng og Kvik Halden 0 poeng. Det betyr at uavgjort eller seier vil gi Moss direkte opprykk.

Vi ønsker våre gutter lykke til, og håper at det dukker opp mange tilskuere på Nøkkeland kl 20:15 på onsdag kveld!

 

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design