Full trøkk på Melløs stadion

Århundrets konsert:
Fra Moss – til Moss


Dette skal være en begivenhet som er laget AV byen og er TIL byen, gjennomført AV byen – FOR byen.


Dato: Lørdag 5.september
Kl: 18.00 – 23.00
Sted: Melløs Stadion


Her er den foreløpig bekreftede artistlisten:  
  • Kambo Kor og Kamping – lokker byen med seg som rottefangeren i Hamlen.


  • Atmospheria – storslagen, episk progressiv rock.


  • Selters aka Menn med bart – akustisk, lunt og humoristisk


  • DiscoFlash – et flashback for 70-årenes danseløver


  • InQuizition – like overraskende som sitt spanske forbilde


  • Tres Amigos – verdens største trio – alt fra Metallica til Sven Ingvars


  • Kaptein Rødskjegg – byens egen sjørøver med mannskap

Og det kommer flere overraskelser etter hvert!

Billetter til kr 150,- kan kjøpes hos Moss FK, VisitMoss og på Billettkontoret.Initiativtaker til konserten er Moss Tenkehettepark. De uttaler følgende:

Vi håper byen setter pris på initiativet vårt og støtter opp slik at dette blir en gave fra HELE Moss til Moss Fotballklubb!  La oss håpe på ”fullt hus og stinn brakke”!


Vi håper hele byens befolkning kjøper billett. Om du ikke kan komme, så er du allikevel med og gir ditt bidrag til byen vår.


Har du ikke vært på Melløs Stadion tidligere i år, så kom nå!  Dette er århundrets konsert! 


Dersom du skulle ønske ytterligere opplysninger, så kan dere kontakte Moss FK ved Terje Fleischer på 916 37 200 eller terje.fleischer@arkiv.mossfk.no. Nestformann i Moss Tenkehettepark, Ole Jacob Lindberg kan treffes på 928 57 707.

BAKGRUNN OM KONSERTEN OG INITIATIVTAKERNE:

Litt om Moss Tenkehettepark
Moss Tenkehettepark er en svært løst organisert gruppe mennesker som har som målsetning å lage litt liv og røre i Moss når det trengs.  De har flat organisasjon ved at alle er nestformenn.  Det er ikke mulighet å melde seg inn eller ut av Moss Tenkehettepark, man bare skjønner at man er med når man er med.  Moss Tenkehettepark er egentlig mer en tilstand enn en organisert gruppe


Bakgrunn
Som mossinger flest, har Moss Tenkehettepark stått maktesløse og sett på at byens fotballklubb har gått på smell etter smell i det siste.  Moss Tenkehettepark har et splittet syn på fenomenet fotball.  Noen er komplett likegyldige til sporten, noen er til og med svært skeptiske til hele konseptet, mens andre er lidenskapelige fotballentusiaster og MFK-supportere.  De er imidlertid enige om at det kan se ut som byen trenger et fotballag i toppklasse – et lag som kjemper i toppen av seriesystemet, som beskjeftiger en rekke mennesker, som representerer Moss på en god måte og som gir et aktivitetstilbud til barn og unge som ellers hadde gått på epleslang i byens hager.


Ideen
Moss Tenkehettepark har lenge tenkt på muligheten for å arrangere en popfestival med kun egne krefter for å gi til byen.  Mulige plasseringer av denne festivalen var Nesparken, Kanalparken eller Kirkeparken.  Under planleggingen av denne festivalen kom nestformann Ole Jacob Lindberg på ideen om å gjøre den på Melløs Stadion og skjenke HELE overskuddet  til forballklubben.


Ideen ble etter hvert akseptert blant samtlige nestformenn i Tenkehetteparken, planlagt, timet og tilrettelagt sammen med MFK og derfor kan vi nå altså invitere byens befolkning til fest! 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design