Fredriksen signerte for 3 år

Comeback i MFK-drakten

Jon-André Fredriksen har etter sin forrige periode i klubben spilt en kortere periode for Sarpsborg 08 før han flyttet utenlands til England og fortsatte sin karriere på nivå 3. Men nå er han altså tilbake på Melløs i gult og sort de neste tre sesongene.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Moss igjen. Dette ser veldig spennende ut, og med den sportslige planen som ble presentert var jeg ikke i tvil om at jeg vil bruke mine neste tre år i klubben. Med den nye trenerduoen og støtteapparatet i tillegg ser det veldig lovende ut, mener Fredriksen.

– Jeg er klar over at det sikkert vil bli et ungt lag forsterket med noen “eldre” som er på min alder, og jeg føler meg sikker på at mossinger vil bli vitne til et godt sportslig år allerede neste sesong. Nå gjelder det bare å forberede seg så godt som mulig i vinter, sånn at vi får en god start på 2011-sesongen i en tøff avdeling med mange gode lag.

– Jeg har jo for det meste spilt venstre kant i min tid her i landet, men i England ble jeg også brukt på sentral midtbanes. Men hvor Tor Thodesen vil bruke meg på banen må nesten han bestemme. Uansett så er målet å komme tilbake i norsk toppfotball så fort som mulig, avslutter Fredriksen.

Fornøyd sportslig leder

Sportslig leder Gard Kristiansen var fornøyd etter signeringen:

– Jeg er selvsagt meget godt fornøyd med å ha fått tilbake Jon-André i MFK. Han er jo en viktig del av MFKs historie. Ingen glemmer vel den viktige scoringen som han fikk mot Ålesund i den siste og avgjørende kampen i 2004-sesongen. Vi spilte jo sammen i Moss i den tiden da jeg selv var aktiv, minnes Kristiansen.

– Han har allerede fått seg god erfaring i både Norge og i utlandet, og det vil komme godt med i mossedrakten de neste tre sesongene. Han blir en viktig del av laget som en av de mest erfarne spillerne på A-laget. Det er også veldig hyggelig at MFK fortsatt er en attraktiv klubb å spille for til tross for nedrykket, forteller en smilende Gard Kristiansen  til slutt.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design