Fredrik Wasenius til Moss FK

Fredrik Wasenius har spilt to sesonger i Sprint-Jeløy, og spilte i år 13 kamper for A-laget til Sprint. Han er midtbanespiller, og kan bekle alle rollene i et midtbaneledd sentralt i banen. Han er tvillingbroren til Andreas Wasenius som debuterte for A-laget til MFK, altså er han 17 år. Opprinnelig er han Kambo-gutt, og var en del av Kambo ILs gode G2000-årgang som ble trent av Bjørn Erik Carlsen.

– Fredrik er en spennende fotballspiller, med gode ferdigheter og en uredd innstilling. Han er en av de mest spennende ungguttene i byen vår, og vi er glade for at han valgte Moss FK foran andre klubber når han nå skulle velge ny klubb, sier Ole Martin Nesselquist.

MFKs hovedtrener mener Wasenius har gjort et riktig valg med tanke på egen utvikling, og at han vil få en god treningshverdag hos «kællane».

– Som sagt er Fredrik lovende, men de neste 5-6 årene vil være viktig for hans utvikling. Det er nå det harde arbeidet begynner for Fredrik, og da mener vi at vår treningskultur og vår gruppe er det beste stedet for ambisiøse mossinger å være. Man skal kunne bli god i MFK, og det mener vi at man kan. Så gleder vi oss til å jobbe med Fredrik i 2018, avslutter Nesselquist.  

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design