Fra caps og hettegenser til smokk

Av Trond Andersen

Det er i Moss alle mossingane bor. Og de fleste av oss har gjerne Moss FK supportereffekter i skuffen eller i skapet. Det kan gjerne være skjerf, caps eller MFK-trøye. Men effektene er ikke nødvendigvis fra de siste årene.

For mange holder på tilårskomne effekter, vintage i kvalitet og troverdighet, med gulfarger som var hippe i glansdagene på 80-tallet. En oppgradering er selvsagt fullt mulig.

– Vi har fått inn nye sorte hettegensere med MFK-logo, splitter ny T-skjorte inspirert med motivasjonen mot toppen, stilrene kaffekopper til både kontor og hjem, samt skjerf til enhver smak, forteller Kråkevingens Monica Olsen.

– Vi håper på sol de kommende kampene og stiller med caps til både store og små! I forhold til de minste har vi både body og smokk, slik at de er kledd til enhver tid og anledning, fortsetter Monica.

Kråkevingen tilbyr nyheter og gamle klassikere til både store og små. Prisene er også hyggelige, eksempelvis kr 80 for MFK-krus og kr 150 for T-skjorte.

– I forhold til handel, så står vi klare foran ståtribunen minimum en halvtime før hver hjemmekamp. Og det kan selvfølgelig også bestilles via monica@kraakevingen.no, avslutter Monica Olsen i Kråkevingen.

Vi sees på Melløs. Allerede førstkommende lørdag venter hjemmekamp mot Drøbak-Frogn. Du kan nå kjøpe med både supportereffekter og kampprogram på veien til hva som forhåpentligvis blir et målrikt oppgjør.


Kjøp noen MFK-effekter fra Kråkevingen når du skal på kamp. (Foto: Jan Erik Syverud)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design