Fotball + Golf + Kjæresten = Himmelen!

Fotball + Golf + Kjæresten = Himmelen!

Vi fortsetter vår runde med presentasjon av årets A-lag, og i dag er vi framme ved Rene Aleksander Elshaug. Han er nummer to på adelskalenderen blant aktive mossespillere, kun slått av Thomas Klaussen. Rene har hele 152 A-matcher for Moss FK før årets sesong.

Navn; Rene Aleksander Elshaug

Alder; 33 år (29. oktober 1986)

Sivil status; Kjæreste, Helena

Barn; nei

Bor; Drøbak og Moss

Hva gjør jeg ved siden av fotballen? Jobb/studier?
Logistikkmedarbeider og Fortoller hos Leman AS

Hva gjør jeg når jeg slapper av/fritid?
Har akkurat tatt golfkurs på Moss & Rygge Golfklubb, så da blir det mye tid med golf. Jeg liker også å se fotball og være sammen med kjæresten min. Går det an å kombinere de tre begivenhetene så er jeg i himmelen.

Spillertrøye; 1+8

Favorittposisjon;
Ryktebørsen til Moss Avis mener at jeg har i kontrakten at jeg skal spille midtbane i år, så da må jeg si midtbane fram til kontrakten min går ut senere i år. Men etter det så er det spiss som er min favorittposisjon.

Hvor lenge har du spilt i Moss FK;
Dette er min syvende sesong

Tidligere klubber;
Drøbak/Frogn, Ås Il og Nesodden

Beste egne fotballminne?
Opprykket 2017 og en borteseier 06.10.2019 (seier over FFK)

Beste fotballminne uansett?
Shola Ameobi vs Barcelona

Favorittlag?
Newcastle og Barcelona

Favorittspiller?
Shola Ameobi, Ronaldinho og Rivaldo

Hvem er Mosselagets «humør-spreder»?
Tommy

Hvem er sesongens bidragsyter i bot-kassa?
Abdul

Hvordan tror du Mario beskriver deg?
Syvende far i garderoben

Her er hva Mario FAKTISK sier om deg…
Det er veldig fint å ha Rene Elshaug i stallen. Han er en type som kan brukes i mange ulike posisjoner. Han er den eldste spilleren i gruppa, men han har fortsatt en stor iver for å være med å kjempe om plassene. Jeg tror han virkelig nyter fotball og man skal ikke se bort fra at han spiller til han er 60 år gammel.

Hva sier Kråkevingen?
Fortsett å vær ærlig! Ikke vær redd for å ytre deg. Vi venter fortsatt på et raid

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design