Fortsatt håp om tippeligaspill

Sett under ett var det ikke noen stor kamp av Moss oppe i Bodø. Hjemmelaget startet best, og presset spillet over på Moss sin banehalvdel det første kvarteret av 1. omgang. Etter tjue minutter kom Moss mer med på notene, og vi noterte en kjempesjanse til Bård Erik Olsen som var litt for sent ute med pannebrasken da han fikk stå alene på 5 meteren på et innlegg. Ellers noterte vi at Øyvind Storflor ble blåst av for offside hver gang han fikk gjennomspill.

Dommeren kom kanskje rett fra bridgelag eller noe sånt, for han delte ut kort i hytt og pine. Alle til Moss. Først Kasey Wehrman, deretter Vidar Martinsen og til slutt Jon Eirik Ødegaard. Bodø/Glimt med Runar Berg i spissen var vel så rå i taklingene fikk ingenting. Dommeren favoriserte ikke akkurat Moss….
Trenerteamet bestemte seg for å bytte ut “Bårdi” med Kjell Olofsson i andre omgang. Kjell var god i 10 minutter, men falt ned sammen med resten av laget utover i omgangen. Bodø/Glimt hadde mange gode sjanser, men Moss var giftige på kontringene. Etter 23 minutter av omgangen klinet Cato Hansen til for vertene. Et nydelig skudd fra 30 meter gikk rett i mål.

Moss fortsatte å kjempe for utligning, men mot slutten klarte likevel Bodø/Glimt å klemme inn en scoring. Denne gangen var det Runar Berg som ble pent spilt frem av Stig Johansen. Clas A. Guttulsrød i mossemålet var sjanseløs. Bodø/Glimt vant 2-0, men Moss fikk heldigvis hjelp fra Lillestrøm som vant 2-1 over Brann i Bergen. Med seier over Stabæk neste helg samtidig som Brann taper på Lerkendal så får Mossekællane spiller kvalik on tippeliga 2003.

Moss stilte med følgende lag:
Clas André Guttulsrød
Anders Juliussen (Kristian Østli fra 72. min )
Vidar Martinsen
Jan Tore Ophaug
Rune Tangen
Jon Eirik Ødegaard (Robert Evensen fra 76. min )
Gard Kristiansen
Kasey Wehrman
Simen Brenne
Bård Erik Olsen (Kjell Olofsson fra 45. min)
Øyvind Storflor

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design