– Fortjent borteseier!

Heldigvis var Arnold iskald en-mot-en og hindret at vi kom under. Deretter tok vi over kampen og scoret fortjent. Så fulgte gode muligheter til å øke ledelsen, før vi gjør personlige feil som slipper hjemmelaget i ledelsen mot spillets gang.

I pausen fokuserte vi kun på å holde hodet kaldt og fortsette akkurat som vi hadde gjort. Likevel slapp vi til nok en direkte ball i bakrom og plutselig var vi under 3-1. Gutta skal ha ros for å ha jobbet veldig bevisst deretter. Det var ingen som hang med hodet, og heller ingen som ble utålmodige og ville snu kampen alene.

Vi fortsatte å male på offensivt og vant den siste halvtimen 4-0, i tillegg til tre stolpeskudd og et brent straffespark! Et stort pluss til gutta for at vi stadig blir bedre i den offensive samhandlingen.

Skåret i gleden var Martin Holmens skade, som kommer på et tidspunkt hvor han virkelig hadde begynt å få sving på spissrollen. Sist var han ute i 10 uker, vi får bare håpe at rehabiliteringen går fortere denne gangen, avslutter Tor Thodesen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design