– For en fantastisk innsats!

– For en fantastisk innsats!

MFKs avslutningscup for de minste, i regi av Østfold Fotballkrets, gikk over all forventing!

Dette var en dag fylt av god stemning med mange fotballglade barn på banen, og en fantastisk heiagjeng på sidelinja. Det å se de små på banen gjøre sitt best for å få ballen mellom de tre stengene er bare herlig å se på. Den iver og ikke minst den gleden de viser når de klarer nettopp dette, er så stor, da blir et mamma- og pappahjerte rørt!

Det var 60 lag med syv og åtteåringer som hadde sin avslutning på Melløs i går. Det ble gjennomført 89 kamper med stor iver og glede. Litt vanskelig å si, men at det var 1500 mennesker innom Melløs i løpet av dagen er ingen overdrivelse. Det ble solgt ca. 1000 vafler, 700 pølser, 160 hamburgere, 70 liter kaffe, samt masse brus og is.

En stor takk til alle dere foreldre og spillere som har bidratt til at denne dagen ble så fin, dere gjorde en fantastisk innsats!

En stor takk til junior og A-laget er også på sin plass, dere gjorde en fantastisk jobb som dommere og sekretariat. Premieutdelingen var også førsteklasses – det var mange stolte barn som fikk sin medalje for innsatsen – moro var det!

Det å arrangere større happeninger i Moss FK er bare moro. Gjennomføringen blir førsteklasses når vi har så mye bra folk i klubben. Alle gjør sitt beste, og er blide og hyggelige – da blir det bra! Så igjen tusen takk for fantastisk innsats!

Styret Moss FK

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design