Får teknologi fra Garmin

PULSKLOKKE med GPS er et produkt som vil systematisere treningsopplegget for samtlige spillere på a-laget basert lagrede data om hver enkelt spiller. Denne infoen kan overføres trådløst til et eget program på en pc slik at støtteapparatet kan følge utviklingen fra treningsøkt til treningsøkt hos den enkelte fotballspiller.  Pål Erik Dalaasen forteller her om produktet:


                Pål Erik Dalaasen ved Garmin viser her frem pulsklokken

– Dette produktet vil gi en riktig bekreftelse om samtlige spillere trener riktig. Det gjelder bevegelser, puls, antall meter med løping og tidsperspektivet fra gang til gang. Dermed kan brukeren selv gå inn på en pc for å sammenligne resultatene opp mot medspillere eller seg selv og registrere utviklingen fremover for egen del.

– Pulsklokken vil også heve kvaliteten på treningene som igjen fører til at spillerne lettere vil være på et jevnt og bra toppnivå fremover. Denne kan brukes innen det meste av idrett, spesiellt konkurransebasert idrett som sykling, løping og selvfølgelig som i dette tilfellet fotball, for å ta et eksempel.

– Dette produktet deles ut i 25 eksemplarer til bruk i hovedsak for a-laget som et hjelperedskap under treningsøktene for å registrere data som kan heve nivået hos den enkelte bruker. Nå får samtlige a-lagspillere med seg en hver til bruk i ferien der trenerapparatet har sydd sammen eget treningsopplegg som må følges til punkt og prikke. Den registrerer også antall økter og distanser som vil bli overført til pc etter endt ferie. Da vil nemlig samtlige PULS-klokker bli samlet inn for å bli tømt for opplysninger og lagt inn i et dataprogram. Da vil man få en bekreftelse på om brukeren har følgt opplegget som avtalt. Så nå nytter det ikke å sluntre unna noen ting, spøker Dalaasen hos en av MFKs viktige samarbeidspartnere, Garmin. 


           Pulsklokke med innebygd GPS, enda et flott produkt fra Garmin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design