Fantastisk scoring ga MFK-seier!

Av: Eystein Simonsen(eystein@arkiv.mossfk.no)
Foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Husøy spilte seg forøvrig mer og mer opp utover i kampen, og ble banens store spiller i annen omgang. Han løp og løp, og sørget for å stresse Glimts gode midtbane til feilpasninger.

Det ble egentlig en sjansefattig kamp, men målene uteble ikke. 1-0 kom etter vakre kombinasjoner på Moss sin høyreside. Glimts Miller satt til slutt et vakkert skudd til side for en utspilt Origi i mossemålet. Moss spilte til dels svakt, med mye balltap, upresise pasninger og lav fart. Kællane virket tunge. Men så kom pausen.

Etter sidebytte satte Moss større press på Glimt, og det ga umiddelbart resultater. Glimt var ikke spesielt gode i forsvarsspillet, og dette utnyttet Moss. Ved utligningen fikk Amin Askar stå ganske alene på seksten meter og skyte forbi keeper. 1-1!

Se Amins utligning ved å klikke på denne linken:
Bodø/Glimt – Moss: Scoring 1-1, Askar (47)

Moss satte opp tempoet ett hakk, og kom til nye muligheter. Så ti-tolv minutter før slutt kom årets mål i Adeccoligaen. Fra nærmere tretti meter legger Husøy an og brenner ballen opp i høyre vinkel for keeper, utagbar for enhver keeper i denne verden! 1-2! Den unte vi deg, Husøy! Etter dette kom ikke Glimt tilbake i samme forfatning.

Se Husøys kjempescoring med å klikke på denne linken:
Bodø/Glimt – Moss: Scoring 1-2, Husøy (77)

Moss fortsatte å spille seg opp, til tross for mange rare avklaringer i eget felt. Moss ble mer presise, løpene flere. Særlig var Moss sin høyrekant god mot slutten av kampen, og Moss var nærmere 3-1 enn Glimt var utligning.

Det holdt helt inn i dag, og årets målsetning om å bli blant de 5 beste er nå i boks. Med poeng mot Tromsdalen i sesongavslutningen neste helg er også 4. plassen sikret.

I dag var John Andreas Husøy stor. De tunge løpene over nitti minutter satte til slutt spor i Glimt-laget, og var direkte medvirkende til at Moss gjorde en så sterk annen omgang.

Sterk opphenting, kællær!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design