Fantastisk fotballuke for G16-laget

Fantastisk fotballuke for G16-laget

Moss Fotballklubbs G16-lag deltok denne uken i Gothia Cup i Sverige og unggutta nådde faktisk helt til 8-delsfinalen. Men der sa det dessverre stopp. Men for en prestasjon!

16-åringene vant to av tre kamper i gruppespillet og vant sin gruppe. I 32-delsfinalen møtte de Kållared SK, som de senket 1-0. Deretter ventet Onsala BK i 16-delsfinalen. Mossingene kjempet som helter og vant med resultatet 2-0 og sikret seg en plass i 8-delsfinalen mot Madrid Panthers.

Der hadde de derimot ikke marginene på sin side.

– Vi røk dessverre mot Madrid med resultatet 2-0. Det var små marginer dessverre, forteller G16-trener Markus Engman.

– Vi hadde store sjanser som vi ikke klarte å score på. De var mer effektive og scoret på sine muligheter. Med mer flyt i denne kampen kunne vi fort nådd en kvartfinale, fortsetter Engman.

Veldig stolt

Å gå såpass langt i selveste Gothia Cup er en stor prestasjon, og det vet gutta å verdsette.

– Vi får være stolt over denne uken uansett, og det var kult for oss å møte internasjonal motstand. Jeg er veldig stolt over spillerne både på og utenfor banen. En fantastisk gjeng å være på tur med, skryter Engman.

– Jeg ønsker å takke alle foreldre som reiste ned til Gøteborg og heiet på oss, og en stor takk til spillere og trenere for en fantastisk uke, avrunder treneren.

Nå tar G16-laget en kort ferie før de mobiliserer med full kraft inn mot høstsesongen i interkretsserien.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design