– Er kun opp til oss selv!

Innsats og tæl

– I de resterende seriekampene denne sesongen skal det jobbes knallhardt for å sikre nok poeng til å beholde plassen i Adeccoligaen, sier MFK-trener Erik Holtan.

– Vi kan fortsatt avgjøre dette på egen hånd uten å være avhengige av andre. Og for første gang på veldig lang har vi nå 17 utespillere tilgjengelig i spillerstallen. Kun Tommy Edvardsen er sykemeldt. Alle øvrige spillere er friskmeldte og klare for å kjempe for klubben i innspurten av høstsesongen.


Luke bort personlige feil

– Vi er fullt klar over at vi har slitt både fremover og bakover på banen. Vi slipper blant annet inn alt for mange mål, og dessverre er de ofte av den veldig enkle sorten også. Vi må derfor prøve å være mere kompakte både offensivt og defensivt. Vi må også bli flinkere til å sette sjansene når vi først har ballen innenfor motstanderens 16-meter. Da må vi være mer kyniske og nøyaktige i avslutningsfasen.

– Det å være bevisste og mentalt forberedt før en kamp er også veldig viktig for å kunne få ut maksimalt. Og det er som sagt kun opp til oss selv med å vise den innsatsen og gløden som kreves. De som ikke vil være med på det har ingenting i klubben å gjøre, sier Holtan bestemt.

Nye endringer

– Det vil bli noen endringer i den neste startelleveren som skal representere Moss FK i bortekampen mot Ranheim førstkommende søndag. Vi har fått Kevin Nicol og Martin Thømt Jensen tilbake fra karantene. Halvard Lien Simonsen er også tilbake etter en lengre periode på sidelinjen grunnet skader. 

Trøndersk motstand

– Om Ranheim kan jeg fortelle at jeg kjenner godt til trenerne der oppe. Og de spiller veldig likt oss når det gjelder tallkombinasjonene. Jeg mener fullt ut at vi kan overraske i Trondheim på søndag selv om vi i det siste har slitt litt i motbakke
Det gjelder å brette opp ermene og blø for både drakt og klubb i de resterende 7 kampene. Det er 21 poeng igjen å kjempe om, og alt er fortsatt mulig. Det gjelder å være positive og samtidig ha trua på det som vi holder på med, avslutter en optimistisk Erik Holtan.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design