Enorm prestasjon av G16-laget

Enorm prestasjon av G16-laget

(G16 interkrets: Fredrikstad-Moss FK 1-2) Det er ingen som helst tvil om at MFKs 16-åringer har noe i interkretsserien å gjøre. Det som skjedde på Fredrikstad stadion onsdag kveld er et bevis på at mossegutta kan slå alle lagene i sin avdeling.

Moss Fotballklubb sto med fire seiere, én uavgjort og tre tap før møtet med serieleder FFK. Det var derfor to solide lag som møttes, men Fredrikstad-guttene måtte tåle favorittstempelet. Sistnevnte hadde tross alt ikke tapt en eneste kamp på hjemmebane så langt i sesongen. Men det var før de fikk besøk av et sultent G16-lag fra Moss.

De gulkledde som dro til “Plankebyen” hadde ingen planer om å la poengene ligge igjen. De skulle ha med seg full poengpott hjem, og det sørget de for. Isa Zeneli og Simon Saxegaard scoret hvert sitt mål og sørget, sammen med resten av laget, for en knallsterk seier på Fredrikstad stadion.

Se tabellen her.

Hovedtrener Markus Engman la ikke skjul på følelsene etter kampen.

– Vi slo serielederen på deres hjemmebane. Vi leverte en enorm innsats, sto opp for hverandre og blødde for drakta. Vi klarte å kombinere vårt eget spill med å gå i krigen. Jeg er så stolt over spillerne, for dette var helt fantastisk, jublet den superblide mossetreneren.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design