Endelig seier!
Dagens målscorere for MFK. Foto: Lars Smith

Endelig seier!

Moss sikret seg årets første poeng i dagens bortekamp mot FK Senja. Solid laginnsats og effektivitet på egne sjanser bidro til at sluttresultatet ble i 1-3, etter at lagene gikk til pause på stillingen 1-2.

Innendørs i Senjahallen gikk hjemmelaget tidlig opp til 1-0 etter at en uheldig Trym Solli satte ballen i eget mål i et forsøk på å hindre ballen å nå en Senja-angriper på blank goal. Moss lot seg ikke knekke av dette, og etter 19 minutter plasserte Fredrik Wasenius ballen flott oppe i høyre vinkel på et skudd fra 16 meter. Drøye 10 minutter senere var ikke Øystein Vestvatn noe dårligere, og dermed var kampen snudd i vår favør.

10 minutter ut i 2. omgang vartet Agwa Obiech og Thomas Klemetsen Jakobsen opp med fint samspill, og førstnevnte satte inn vårt tredje mål for dagen.

Senja hadde flere store sjanser i løpet av kampen, men maktet ikke å få ballen inn bak en meget god Anders Gundersen. Dermed endte kampen altså 1-3, og MFK-gutta kunne reise fra Senja med tre fortjente og viktige poeng.


Marijo Jovic var godt fornøyd med årets første tre-poenger.
Foto: Lars Smith

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design