En ut – og en inn!

-Vi har gjennom hele dette vinduet vært i markedet for å knytte til oss en erfaren spiller til, men da Petar Rnkovic (ex Strømsgodset) valgte Mjøndalen denne uka har vi lagt den ballen død. Vi holder et nivå som det er vanskelig å hente spillere til. De som er gode nok er for dyre, og har uten unntak valgt klubber på høyere nivå, mens de vi kunne ha fått ikke er vurdert som interessante nok.


                       Høyrebacken Tobias Hattevig har valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Moss FK

Likevel ble det en endring på tampen. Tobias Hattevig har lenge vært i tenkeboksen vedrørende satsing på fotball og har kommet til den konklusjonen at han vil prioritere studier. Vi kan ikke gjøre annet enn å respektere Tobias’ beslutning og ønske han lykke til videre. Hans utvikling gjennom vinteren har vært god, og han var ikke langt unna å få starte kamper på A-laget, så sånn sett er dette et tap for oss.

Samtidig åpnet det muligheten for å erstatte han med en annen unggutt som har imponert i vinter. Norsk-amerikaneren Jonathan Mehrez får nå permanent plass i A-stallen etter å ha hospitert med oss siden uke 7. Jonathan blir imidlertid ikke spilleklar før i begynnelsen av mai.


                             Norsk amerikaneren Jonathan Mehrez får nå permanent plass på A-laget.

                                                                             (Alle foto: Alvin Holm)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design