– En strålende test

Da er det klart for årets første kamp mot en seriemotstander. Nå har vi spilt mot ett Eliteserielag og ett 3. divisjonslag, og begge kampene har vist at vi har gode kvaliteter i laget samtidig som vi har mye å jobbe med.

Dermed blir det utrolig spennende å se hvordan vi er akkurat nå sammenlignet med en annen i vår divisjon, og dette blir en strålende test. 

Resultater skal man ikke legge mye i gjennom en oppkjøring, det viktigste er hva vi ser og hvordan vi opptrer. Mot Sarpsborg viste vi til tider veldig godt forsvarsspill og hadde i lange perioder veldig god intensitet i spillet vårt. Mot ØIL viser vi flere ganger solide tendenser i angrepsspillet, men mangler litt på effektivitet. 

Mot Bærum håper vi å se at vi er solide defensivt, og at vi evner å skape større sjanser enn sist. Altså at vi har blitt litt bedre denne uken også. Bærum har signert noen gode spillere i vinter, og fremstår i dag som et solid 2. divisjonslag på papiret. 

Vi gleder oss veldig til ny kamp, og generalprøven på serieåpningen 14. april. 

Vi håper mossinger tar den korte bilturen (ta gjerne kollektivt med tanke på miljøet) og heier oss frem mot Bærum. Kampstart er kl. 13:00. 

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design