Elverum snudde kampen mot MFK

Elverum snudde kampen mot MFK

(Elverum-Moss FK 3-2) Mossingene leverte en strålende 1. omgang og ledet med to mål til pause. Men etter hvilen slo hjemmelaget tilbake.

MFK tok tak i kampen fra start og etter en drøy halvtime fikk Moss frispark. Shadi Ali gjorde som tidligere i oppkjøringen og sendte ballen i nettet på vakkert vis. Elverum trillet mye ball fram mot pause, men slet med å skape sjanser på et meget kompakt og godt mosselag. Like før hvilen fikk de tilreisende også mer å juble for. Et nydelig MFK-angrep endte med scoring fra nysignerte Garib Gerkondani. Forarbeidet til Andreas Elvestad og Thomas Klaussen var også meget bra.

MFK fikk også en kjempesjanse like etter 2-0-scoringen, da Shadi Ali ble spilt fri og alene mot keeper. Elverum sisteskanse vartet opp med en superredning og sørget for at det “kun” sto 0-2 til pause.

Slo knallhardt tilbake

Etter hvilen var det Elverum som fikk en god start. Kun fem minutter ut i omgangen fikk de frispark i god posisjon og ballen ballen ble sendt opp i venstre kryss. Utlikningen var et faktum. Elverum stoppet heller ikke der. Halvveis ut i omgangen utliknet de etter et godt angrep og ti minutter før slutt scoret de sitt tredje mål.

Dette ble også matchens siste scoring og Elverum sikret seg dermed en knepen 3-2-seier.

Neste treningskamp for Moss FK er lørdag 30. mars klokken 14:00 borte mot Asker.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design