Eks-MFKer trener med Sparta Sarpsborg

Mossingen Halvard Lien Simonsen (20) har spilt én sesong fast på Lislebys venstreside, men søker nå større utfordringer. Sparta er ett av lagene som frister, skal vi tro ryktene. Han trener nå uforbindtlig med Sarpsborg-klubben et par dager i uka en tid fremover.
Fra før av er tidligere mossespiller, Terje Tangen (22) å finne i en annen Sarpsborg-klubb, Sarpsborg FK, som spiller sammen med Sprint/Jeløy i 2. divisjon.

Lisleby tapte kvalikplassen for opprykk til 2. divisjon på målstreken for Fredrikstad FK II i siste serieomgang, men er uten tvil et lag å regne med i toppen også neste sesong. Lisleby har profilen og eks-MFKer Tor Trondsen i sin fold, som vil være lagets assistenttrener neste sesong. Det er gode relasjoner mellom Trondsen og Moss FK, som har ført til flere overganger til Lisleby siste tiden.

Lisleby og Trondsen har tydeligvis en sterk tiltrekningskraft på tidligere mossespillere, når nå også Truls Steinsvik (19) og Martin Reier (19) blir å finne i Fredrikstad-klubben fra neste sesong.
Truls spilte flere kamper på Moss II i fjor, da som spiss. Nå vil imidlertid Tor Trondsen og co omskolere unggutten til midtstopper. Martin er tiltenkt rollen som venstreback eller kantspiller, lyder det fra Lisleby.
Halvard kan altså ta en ny sesong i klubben om ikke andre tilbud dukker opp, og Lisleby vil da stille med tre mossinger i stallen.

Se ellers lenke til oppslag om Simonsen i Fredriksstad Blad nedenfor.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design