Eggen tror på 2 mål mot RBK

Så er det bare en kamp igjen før en lang, lang sesong er over. På motsatt banehalvdel kommer Norges suverent beste lag til å stå, men Knut Torbjørn lover et innsatsfyllt MFK-lag som ikke kommer til å gå ut defensivt. – Vi går utpå for å vinne, bedyrer han.

– Vi kjører Gard ned som back og Benjamin inn som ving, siden Johan Petter må sone for seks gule kort, forteller Knut Torbjørn. – Det er ikke sikkert vi hadde gjort det byttet dersom ikke Johan Petter hadde måttet stå over, men Benjamin har vært veldig frisk på trening de siste fjorten dagene. Dessuten har vi Kjell tilbake på benken.

– Det er mange gode moment i kampen, men Trondsen vs. Enerly er vel det største, mener han. – Jeg har hørt de sliter en del med småskader og sykdom. Uansett er de en tøff motstander. Skal vi ha en sjanse mot de er vi avhengig av å prestere oppimot vårt beste, selv om Rosenborg ikke har det beste utgangspunktet i forhold til tabellen.
Hvordan ser du for deg kampen?
– Det er ganske mange lag som har klart seg bra mot Rosenborg i år. Start, Molde og Viking har alle slått de. Vi kommer ikke til å kjøre noen ”Bryne-taktikk” og gå ut for å begrense nederlaget. Vi går utpå for å vinne. I fjor hadde vi 1-1 mot de ganske lenge før det raknet. Vi skal utfordre de. Jeg håper på gode kontringsangrep og fornuftig spill mot etablert forsvar. Det er viktig å forsvare seg godt. Jeg tror vi kommer til å score to mål mot de, men da sier jeg ikke noe om hvor mange mål Rosenborg er gode for.
Per Morten er klar for å møte et av Norges beste angrep?
– Ja. Det virker som om han har spilt på topp plan i 10 år med den holdningen han har.
Du gleder deg til å møte RBK lørdag?
– Ja. På en måte er det ganske OK å møte de med de forutsetningene som er nå med tanke på tabellen. Vi kan slippe oss mer løs. Det ville vært annerledes om vi hadde vært avhengig av å ta poeng for å berge plassen, tipper Knut Torbjørn dagen før dagen.

Laget mot Rosenborg:
Per Morten Kristiansen
Gard Kristiansen
Rune Tangen
Jan Tore Ophaug
Anders Juliussen
Hans Erik Ramberg
Magnus Amundsen
Benjamin Bruun
Kent Bergersen
Dagfinn Enerly
Simen Brenne

På benken:
Rino A. Hansen
Lars Habberstad
Tom Hammerborg
Kjell Olofsson
Joakim Hermansen

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design