Durim Muqkurtaj klar for Moss

Durim Muqkurtaj klar for Moss

Midtstopperen Durim Muqkurtaj (24) er klar for Moss Fotballklubb, Han trente med A-laget tidligere denne uka, og imponerte stort. Hovedtrener Marijo Jovic sier følgende om MFKs nyeste signering:

– Jeg var på utkikk etter en spiller med sterke lederegenskaper og med erfaring fra å spille på et høyere nivå enn 2. divisjon. Samtidig skulle han ikke være for gammel, og vant til å jobbe med en krevende trener. I Hønefoss var det Luis Pimenta som var Durims trener.

Durim Muqkurtaj vokste opp på Brandbu, og debuterte for A-laget til Hønefoss i 2014. Som 20-åring spilte han ti kamper i 1. divisjon, fire av dem som kaptein. Han spilte i Hønefoss fram til 2016, og gikk derfra til Lysekloster og deretter Fram i Larvik i 2017.

Jovic forteller videre at det han så på prøvetreningene, samt tilbakemeldingene fra spillerne i A-stallen, gjorde at han er sikker på at Durim Muqkurtaj er den riktige spilleren for oss.

– Han kommer hit for å gjøre andre bedre – og for å vise meg at vil være en profesjonell spiller i framtiden. Nå er det opp til ham å vise at han vil stå på og kjempe for denne posisjonen, avslutter Marijo Jovic.

Kontrakten som ble signert på Melløs Stadion i dag er på 2 år.

Durim Muqkurtaj sammen med styremedlemmene Runar Borgersen (t.v) og
Rune Jørgensen (t.h) etter at kontrakten var signert

Offentliggjør øvrge signeringer i neste uke

I tillegg til å signere Durum Muqkurtaj har Rune Jørgensen (sportslig ansvarlig i MFKs styre) brukt den siste uka til å ha samtaler med en rekke av spillerne som er på utgående kontrakt på A-laget.

– Målet er å ha fått hatt møter med samtlige i løpet av neste uke. Vi har allerede flere signerte avtaler på plass, og jeg forventer at vi vil kunne presentere en samlet oversikt i løpet av neste uke, uttaler Jørgensen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design