Drømmekveld for Tobias (17)

Drømmekveld for Tobias (17)

(Moss FK II-Østsiden 6-1) Rekruttlaget leverte en meget bra kamp mot topplaget Østsiden og sikret seg en meget solid hjemmeseier. En som kunne smile ekstra bredt var Tobias Evjenn (17).

Gjestene fra Fredrikstad har kjempet i toppen av tabellen i 4. divisjon fram til nå og mossegutta forventet derfor en knalltøff kamp på eget kunstgress. Men vertene fikk kampen slik de ville ha den og ledet 1-0 til pause. Etter hvilen løsnet det fullstendig og gultrøyene endte til slutt opp med å vinne hele 6-1.

Tim Reinback, Christian Dahl, Håkon Kolsvik og Fredrik Wasenius scoret de fire første, mens det var den unge innbytteren Tobias Evjenn (17) som scoret de to siste målene. Sistnevnte legger på ingen måte skjul på at opplevelsen var meget god.

– Det var veldig gøy å komme inn på slutten og prøve meg mot Østsiden, forteller 17-åringen og fortsetter:

– Det var godt for selvfølelsen å score to mål og jeg tar med meg hvert eneste minutt og mål fra alle kampene jeg spiller. Det er en god erfaring å spille med og mot de som er eldre enn meg. Det ble en veldig god opplevelse, tilføyer unggutten.

Se tabellen i 4. divisjon her.

Stålkontroll

En annen mossespiller som smilte bredt var målscorer Tim Reinback. Han mener at kampen egentlig aldri var særlig spennende.

– Vi hadde vel egentlig full kontroll i hele kampen og skapte en del sjanser i 1. omgang. Vi gikk til pause med en 1-0-ledelse og utover i 2. omgang hang ikke østsiden helt med på tempoet og slapp inn fem mål til. Alt i alt en solid og god gjennomført kamp av hele laget, skryter Tim Reinback.

Neste kamp for MFK II er borte mot Selbak 19. august.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design