Dominerte stort!

Moss Sort har startet årets serie med to strake seire og i går fikk Eika erfare guttenes scoringsteft. Trener Rino Hjelkrem var strålende fornøyd.

-Kampen startet jevnt i første del av første omgang, men vi bare pøste på og dro ifra. Til pause ledet vi 8-2 etter 3 mål hver av Oliver og Paul, og to av Andreas. Vi dominerte 2.omgangen stort og dagens mann Oliver scoret ytterliggere 8 mål. Paul scoret et mål til og kampen sluttet 17-4. Hele laget presterer kjempegodt og vi har mye bra spill, det er morsomt og se gutta spille om dagen. Jeg ser positivt på resten av sesongen, og til dere der hjemme: Møt opp og se oss briljere.

Kampfakta:

Moss Sort-Eika Hvit 17-4

Pause: 8-2

Moss FK´s lag:

Ole Jacob Sanden Hauge, Didrik Agnalt Nilsen, Jakob Kverndokken, Andreas Sørlie Olsen, Oliver Berg Askeland, Yunus Ali Øzdemir, Thomas Løken Johannessen, Tobias Røed, Paul Edwin Stærk.

Målscorere:

Oliver Berg Askeland, 11 mål