Disse skal selge Moss FK

Og i følge markedsansvarlig Siv Holder er positiviteten i sponsormarkedet større enn på mange år, fortalte hun til bbfmagasinet.no

Det er noen år siden det var markedsansatte i Moss Fotballklubb. De siste årene har styremedlem og markedsansvarlig Siv Holder, styremedlem Rune Borgersen og mange andre brukt fritid og velvillighet fra arbeidsgivere til å skaffe sårt tiltrengte midler og selge inn Moss FK i alle mulige sammenhenger.


                                                                               Foto: Tore Kubberød

Nå er det nye tider på markedssiden i klubben. Den første gladnyheten kom før jul da det ble klart at Kjetil Berge valgte Moss FK etter et langt liv i toppfotballen og da hovedsakelig i Sarpsborg 08. Berge blir sentral både som spiller og som daglig leder i arbeidet med å igjen bygge opp klubben.

Senere har klubben skrevet kontrakt med Morten Giæver. Den tidligere Tromsø-spilleren er ansatt i halv stilling og skal ved siden av å spille også være assistenttrener på A-laget, ha ansvaret for rekruttlaget og jobbe i markedsavdelingen.


                                                                                    Foto: Tore Kubberød

Martin kom hjem
Og nyheten som trolig gledet mest blant Moss FKs supportere og støttespillere kom da det ble kjent at Martin Thømt Jensen vender hjem til klubben etter fire år i Sarpsborg 08 og Fredrikstad. 26-åringen har skrevet toårs kontrakt og skal på heltid spille og jobbe for klubben i sitt hjerte.

– Martin skal skaffe 15 millioner kroner i året, fleiper daglig leder Kjetil Berge før han litt mer seriøst fortsetter med at det nå jobbes med å fordele arbeidsoppgavene i markedsavdelingen.

– Det som er klart er at Morten Giæver skal ha hovedfokus på hjemmeside og sosiale medier. Ellers skal vi jobbe med en rekke forskjellige tiltak ut mot sponsorer, publikum og samarbeidspartnere. Vi har utrolig mye spennende på gang, så Martin skal få nok å gjøre, smiler han.

Les hele artikkelen ved å klikke her

Kilde: bbfmagasinet.no bil, bolig og fritid.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design