Disse rykket ned og opp

Avdeling 1:
Brumunddal er for lengst nede, og får følge av Ørn-Horten og Lillehammer. FK Tønsberg reddet seg med 1-0-seier mot sistnevnte. Elverum rykket opp.

Avdeling 2:
Tradisjonsrike Skeid må ta den tunge veien ned. Oslo-laget hadde kun små teoretiske muligheter før helgens runde, men 1-3-tap mot Byåsen satte den endelige spikeren i kista. Fana havnet på plassen over streken, fire poeng foran. I tillegg rykket Buvik og Aalesund 2 ned fra avdelingen. Kristiansund klare for Adeccoligaen.

Avdeling 3:
Jerv endte opp med 32 poeng, men rykket allikevel ned. De fikk selskap av Mandalskameratene og Randaberg. Vard Haugesund rykket opp.

Avdeling 4:
Det ble mye drama i bunnen. Tromsø 2 reddet plassen på målforskjell etter 3-2-seier mot Moss i siste runde. Mikael Ingebrigtsen ble mtachvinner på slutten. Finnsnes og Mjølner vant også sine kamper, men rykket allikevel ned. Opp til Adeccoligaen gikk Follo.

Følgende lag rykket opp fra 3.divisjon:
Drøbak/Frogn, Skedsmo, Lyn, Eidsvold Turn, Arendal, Viking 2, Arna-Bjørnar, Førde, Skarbøvik, Strindheim og Bossekop.

Den siste plassen står mellom Bodø/Glimt 2 og Harstad. Dersom A-laget til Bodø/Glimt rykker opp til Tippeligaen vil Glimt 2 rykke opp. Hvis ikke, så vil Harstad spille i 2.divisjon neste sesong.

Artikkelen er hentet fra fotball.no