Disse gutta ønsker seg flere lagkamerater

Disse gutta ønsker seg flere lagkamerater

Sesongoppkjøringen til Moss Fotballklubbs gatelag, som inngår i konseptet MFK Care, er i gang for fullt. Hver mandag og onsdag boltrer den ivrige gjengen seg i Mossehallen og spillerne stortrives.

– Det er et bra opplegg her, sa den blide spillergruppen i kor etter mandagens treningsøkt.

Dette er som kjent et skreddersydd opplegg for tidligere og nåværende rusmiddelavhengige. Tilbudet er til for å gi gatelagsspillerne et lysglimt i hverdagen med sosialt samvær, trygghet, fysisk aktivitet, rutiner og oppfølging, samt arbeidstrening. Men de er ikke så mange om dagen. De trenger flere lagkamerater og håper at flere møter opp i tiden fremover. De skal nemlig delta i seriespillet i år, så det ligger an til å bli en spennende og fartsfylt sesong.

– Det var gøy i serien i fjor og vi deltok også i en cup. Nå trenger vi flere spillere, fortalte den ivrige spillergruppen.

Ønsker velkommen

André Kraft Tveter er kontaktperson og styrer treningene. Han håper at det blir et enda bedre oppmøte på i tiden som kommer.

– Vi var seks spillere på mandagens trening, men vi ønsker en fast gruppe på ti. Det er bare å kontakte meg og melde seg på, sa Tveter med et smil.

Om du ikke er spesielt interessert i fotball, spiller det ingen rolle. På gatelaget skal man uansett være en del av fellesskapet.

– Om man ikke er i form, er ikke det så viktig. Hvis man ikke liker fotball, er ikke det så viktig heller. Da kan man komme og ta litt frukt og mat. Så tar vi det derfra, avrundet André Kraft Tveter.

I vintermånedene er det treningstid i Mossehallen fra klokken 11:00 med oppmøte klokken 10:30. Kaffe og frukt serveres klokken 12. Moss Fotballklubb stiller med klær, fotballsko, trenere og veiledere. I tillegg til deltakelse i serien, skal laget være med på to-tre turneringer i løpet av 2019.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design