Florøs trener før kampen mot Moss: Ikke hatt marginene med oss
Frode Nybø er hovedtrener for Florø. (Foto: fotball.florosk.no)

Florøs trener før kampen mot Moss: Ikke hatt marginene med oss

Lørdag 15. august kommer Florø på besøk til Melløs og vi har i den forbindelse stilt hovedtrener Frode Nybø et par spørsmål;

• Hva tenker dere om årets avdeling i PostNord avd 1, i forhold til fjorårets PostNord avd 2?

– Omtrent samme nivå – alle kamper kan vinnes og tapes.

• Har Florø mistet eller fått mange nye spillere? Eller er noe annet annerledes før årets sesong i PostNord?

-Etter at vi rykket ned fra OBOS i 2018, forsvant hele stammen, så det blir mange nye spillere hvert år.

• Hva tenker Florø om årets sesong? Hva er lagets målsetning?

-Vår målsetning er å etablere oss PostNord, øvre halvdel.

• Hva er tankene etter de første fem kampene?

-Florø har som Moss fått en litt tung start på årets sesong. Vi har tapt jevne kamper, og ikke vært gode nok. Vi har heller ikke hatt marginene med oss

• Kjenner dere til Moss FK, spillere eller andre ting dere er oppmerksomme på?

-Vi gjør våre analyser, det blir tett og jevnt.

Både Moss FK og Florø ligger i dag under streken, så dette er en kamp ingen av lagene har råd til å tape.

Sist gang Moss FK møtte Florø, var treningskamp på kunstgresset på Melløs i mars 2019. Den kampen vant Moss FK 2-1. Vi håper det resultatet blir fasiten etter 90 minutter på lørdag!