Dette kan én gratis stemme bety for MFK

Dette kan én gratis stemme bety for MFK

Moss Fotballklubb har nettopp opprettet en “Spleis”, som er et digitalt spleiselag til det nye klubbhuset. Vi har allerede passert 8000 kroner, noe som er veldig bra. Men det har også dukket opp en ny mulighet til å støtte klubben og det koster deg ikke en eneste krone!

Det har nettopp dukket opp en spennende konkurranse på “Spleis” som heter “Klubben i mitt hjerte”. Her trenger vi hjelp fra alle dere.

– “Klubben i mitt hjerte” er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. Totalt skal SpareBank 1 dele ut 400 000 kroner til ulike idrettslag, står det på nettsiden.

Daglige vinnersjanser

Hver dag trekkes det én vinner fra lagene som har mottatt 50 stemmer samme dag. Premien er på 10 000 kroner per dag, totalt 12 premier.  I tillegg trekkes det én vinner fra lagene som har samlet inn over 2 000 kroner totalt på spleisen sin. Premien er på 10 000 kroner per dag, totalt 12 premier.

– Tenk at én gratis stemme kan bety så mye! Vi håper at dere daglig ønsker å gi oss din stemme, slik at vi kan være med i alle trekningene, sien Siv Holder, som jobber iherdig med å få det nye klubbhuset på plass.

Trykk her for å gi din stemme.

Gigantsum

Hovedkonkurransen er helt spesiell og her er det snakk om en enorm sum.

– Klubben som samler inn flest stemmer innen 8. november vinner 100 000 kroner. I tillegg mottar 2. plass 35 000 kroner og 3. plass 25 000 kroner, står det på nettsiden.

Trykk her for å gi din stemme.

Nå håper alle vi i Moss Fotballklubb at dere daglig bidrar med deres stemmer slik at vi kan være med i disse konkurransene. Disse ekstrainntektene vil kunne ha stor betydning for klubbhuset. På forhånd: Tusen takk!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design