Dette er MFK 96-laget vårt!

Foto og Tilrettelagt av: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

På dette lagbildet er følgende:
Jonas Grønstad, Vito Miracco, Emil Johannessen, Alexander Leirstein, Gard Stølen, Jessica Nordvåg, Dildar Panawandi, Jens Norsted, Jørgen Agnalt Nilsen, Stian Ngueyen, Ulrich Næverdal, Obsa Adam Abdujalil
(Jens Norsted, Jørgen A. Nilsen og Stian Ngueyen var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Hovedtrener:Dag Grønstad
Hjelpetrener:Jan Solvang
Oppmann:Arnstein Næverdal (ikke tilstede da bildene ble tatt)

Vi startet opp senhøsten 2007. hvor vi samlet en tropp på ca. 12 spillere, dette var spillere fra både 96. sort og gul fra sesongen 2007. Ikke store troppen, derfor besluttet vi å kjøre kun et 96. lag for sesongen 2008.

Jan og jeg var veldig spente da vi tok over dette laget, men vi skjønte fort at vi hadde med en veldig fin gjeng å gjøre. Vi fokuserte på å skape et godt miljø og samhold i laget, og samtidig få fram viktigheten av at man må komme på trening for å trene. Og ikke bare å bli trent, hvis man vil bli en bedre fotballspiller. Etter en litt treg start før jul gikk oppmøte prosenten på nyåret kraftig opp , noe som vi merket på kvaliteten på treningene.

Vi så en utrolig fremgang fra da vi startet opp, denne gjengen ville helt klart prøve å bli gode fotballspillere. Vi fikk vår første “eksamen” i MFK cup, og de besto med glans. Uavgjort 1-1 i første kamp om morgenen i søvne, deretter våknet de og vant de neste kampene 6-2 og 7-1, og i Sprint cup fortsatte de med 3 strake seire, 3-1, 6-1 og 6-1. Morro er det for oss trenere å se fremgang på absolutt alle spillere når det gjelder tekniske ferdigheter og motorikk, øvelse gjør mester. Nå venter en del treningskamper utover våren før serien starter, vi kommer også til å være med på diverse cuper både før og etter sommerferien. Dette er siste sesong med 7ér fotball, og derfor kommer spesielt høstsesongen til å handle om overgang til 11ér fotball. Her vil vi også prøve å melde oss på en 11ér turnering utover høsten slik at vi kan få snust litt på dette før sesongen er over.

Må også rose samarbeidet med spillerutvikler Håkon Johansen som er med og veileder oss trenere og spillere hele tiden på feltet, dette bidrar til at øktene blir av høy kvalitet, noe jeg tror MFK helt sikkert vil dra nytte av.

Dag Grønstad
Hovedtrener