Dette ble “Tidenes største Melløs-minne”

Dette ble “Tidenes største Melløs-minne”

Gjennom sesongen har Knut Hovland skrevet en flott serie om nåværende og tidligere MFK-profiler, som har delt sine beste minner fra Melløs. Forrige uke ble det arrangert en konkurranse i samarbeid mellom Moss Avis og MFK, som handlet om å stemme fram “Tidenes Melløs-minne” blant de 12 kandidatene.

Det var åpent for alle å delta og det hele handlet om å stemme fram sitt favoritt-minne blant kandidatene som var skrevet om. Ikke veldig overraskende ble det opprykkskampen mot Odd i september 1976 med 11.000 på tribunene og 2–0 seier til Moss som ble «Tidenes største Melløs-minne». Dette ble skrevet om i den aller første artikkelen i serien, hvor Einar Aas ble intervjuet.

Vinneren av Moss Avis og MFKs konkurranse ble Stein Berg Nilsen, som mottok en splitter ny MFK-drakt og Moss Avis-effekter etter lørdagens serieavslutning på Melløs.

Nilsen var selv på Melløs i 1976 og husker opprykket godt.

– Jeg fikk lov til å sitte på innsiden av reklameskiltene. Det var kjempemorsomt. Du kan bare tenke deg med 11.000 inne på den stadion. Stemningen var helt enorm, det var helt fantastisk å være der, mimrer han til Moss Avis.

Minne nummer 5 hvor Moss tok imot stjernespillere fra Real Madrid i 1988 og minne nummer 9 med skjebnekampen mot Aalesund i 2004 fikk mange stemmer, og havner på en delt andreplass i kåringen.

Foto: Knut-Eigil Nesselquist/Moss Avis

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design