– Denne seieren betyr så mye for oss!

– Denne seieren betyr så mye for oss!

(Moss FK-Hødd 2-1) Etter en krevende uke på Melløs, viste mosselaget seg fra en meget god side og sikret seg tre nye poeng på Melløs.

Med spillere ute med skader og sykdom, var det to spillere som fikk sin debut på Melløs søndag ettermiddag. Christoffer Guttulsrød startet som midtstopper og Momodou Willy Hagren Sanneh fikk sjansen som vingback. Men det skulle vise seg å gå veldig bra. De begge leverte en god kamp, i likhet med resten av laget.

– Denne seieren betyr så mye for oss. Jeg tror nok at dette er min favoritt-seier i Moss Fotballklubb med tanke på utgangspunktet vi hadde, sa en god fornøyd MFK-trener, Marijo Jovic, som måtte klare seg uten en rekke spillere.

To straffescoringer

Begge omgangene var jevnspilte, men det var MFK som lyktes innenfor motstanderens sekstenmeter. MFK lå meget godt organisert bakover, og det var Alagie Sanyang som scoret de to målene for Moss. Begge på straffespark, i hver sin omgang.

Hødd reduserte 12 minutter før slutt, men hjemmelaget klarte deretter å stenge buret og sikre seieren.

– Gutta forsvarte seg veldig godt og gjorde alt nesten helt perfekt. Men neste gang håper vi på å holde nullen, sa Jovic med et smil.

Se tabellen her.

Fornøyd debutant

Christoffer Guttulsrød har ventet lenge på sjansen fra start på A-laget og søndag kom den endelig. Det synes den lokale midtstopperen var utrolig moro.

– Det var en fin debut og en fin kamp. Det fungerte veldig bra og vi klarte å dekke hverandre. Jeg har ventet på denne muligheten lenge, så det var deilig å ta den, sa han med et smil.

Nå står Moss med hele sju poeng på de tre siste kampene, så høstsesongen har virkelig fått en pangstart. Vi gleder oss til fortsettelsen!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design