“Den tolvte kæll”

Meningen med dette opplegget er at vi ønsker å fylle Melløs stadion med det fastsatte tilskuertaket på 3088 tilskuere. Motstanderen i kampen er som kjent naborival Sarpsborg 08 – et lag som virkelig har funnet høstformen. Men seiersrekken til Roar Johansen & co blir forhåpentligvis behørig stoppet av Per Morten Haugen sine menn, som har en meget sterk hjemmestatistikk denne sesongen!

Etter det sure nederlaget for tabelljumbo Skeid sist søndag er MFK garantert revansjelystne på å kapre tre viktige poeng hjemme på Melløs – og godt oppmøte på tribunene vil være til stor hjelp.

Per i dag er det totalt 30 sponsorer som er med på dette opplegget, men vi håper på å klare så mange som 50 innen søndag.

Nå består potten av kr. 35,- per tilskuer som går gjennom telleapparatene på søndag.
Og da blir regnetykket enkelt – se bare her:

3088 tilskuere x 35 kr/tilskuer =108.000 kjærkomne kroner som går til klubbkassa til Moss Fotballklubb.

Og denne summen kan altså fort øke hvis interessen fra ytterligere velvillige sponsorer er slik vi håper …Denne muntre gjengen bestående av representanter fra både næringslivet, kråkevingen og spillerstallen vil gjøre sitt for at Melløs stadion skal fylles opp med over 3000 tilskuere søndag.
Fra venstre: Magnar Nilsen (Revisjonscompagniet), Andreas Borge (Kråkevingen), Kjell Christian Arnvard (Inter Revisjon Moss), Torstein Karlsen (Kråkevingen) og MFK-spillerne Lars Martin Engedal og Krister Wemberg. (Foto: Alvin Holm)

Følgende bidragsytere er med på dette flotte opplegget:

Multiconsult
Inter Revisjon
Betongservice
Revisjonscompagniet
EVR
Storm elektro
Byggmester Ulf Johannessen
Hurtigruta Carglass
Handicare 
Østfold Energi
Infotjenester
Anonym
Bilbutikk1
Flisekompaniet
Byggern Onstad
Råde bakeri
Bajazzo
Mekonomen
Marker sparebank/Terra
Nordic Pack
Stenkompaniet
Etac 
+ 4 anonyme
Øvereng Interiør, ny
Karsten Skovly, ny
Erøy Regnskap, ny
Moss Bilakkering, ny

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design