Dagen derpå for Johan Petter

Det nærmeste avholdsmennesket Johan Petter kommer dagen-derpå-følelsen, må ha vært etter gårsdagens forsmedelige tap på Åråsen. I fortreffelig sommervær ble det lett trening for å finne igjen humøret og kampånden foran uka to spennende kamper.

– Hehe, det er klart etter å ha tapt 3-0 for Lillestrøm, blir det ikke noen god mandag, gliser høyrebacken. – Men sånn er det bare. Nå er det bare å se forover mot neste kamp igjen og satse på at vi viser oss fra en bedre side da.
Var det sånn at du våknet opp i dag og sa “Aldri mer!”?
– Det var ikke akkurat det jeg tenkte, men jeg hadde vondt i kroppen og litt dårlig humør når en har tapt. Men det er klart en får sånne dager også, når en driver med fotball.
Det var en ganske klar måte dere tapte på også?
– Ja, vi ble jo tidvis overkjørt da av et et veldig hardt arbeidende og fysisk sterkt lag. Det var litt kjedelig.
Det ble ingen straffetrening på spillerne dagen derpå, men snarere litt lett trening med spill og fotballtennis.
– Det er vanlig med litt lett trening dagen etter kamp. Litt jogging, styrke og sånn.
Det står fortsatt null mål på deg i protokollen…
– Det gjør det, men i går hadde jeg virkelig trua. Hadde jeg fått den ballen fra Simen inne i feltet, hadde jeg scora, påstår han selvsikkert.
12 kamper og fortsatt 8. plass?
– Ja, vi hadde jo satt oss som mål å komme på den øvre halvdelen, så sånn sett ligger vi nok bak skjema. Men ikke så langt. Det har vel gått som forventa hittil.
Er du over eller under din egen målsetting?>br>
– Nei, jeg hadde jeg nå som egen målsetting at vi skulle kjempe på den øvre halvdel. Det har vi fortsatt mulighet til, så det må vi fortsatt gå for.
Har du vært over eller under pari selv?
– Det har vært bra faktisk. Relativt godt fornøyd. Defensivt har det i hvert fall vært bra. Offensivt kunne det vært bedre, for å si det sånn. Men vi har bytta mye kantspillere på høyresida og ikke ordentlig fått spilt oss sammen. Så det bærer jeg kanskje litt preg av offensivt. At samhandlinga ikke akkurat er den beste.
Kommer finspillet med finværet?
– Det må jo det. Det har glimtvis vært bra spill, men håper kanskje at vi blir litt mer stabile fremover, mener Johan Petter, dagen derpå…

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design