Cup-seier i Ski

Det ene mosselaget tapte 2-1, men var det klart førende laget i hele kvartfinalen. De led noe av at det var spillere som ikke hadde spilt kamp sammen. Men de kjempet seg til 2 seiere og 1 uavgjort i gruppespillet. Kvartfinalen ble fryktelig spennende. Motstanderen hadde en keeper som var veldig god til å kaste ut, så begge målene kom etter gjennomløpning etter utkast fra keeperen. Surt tap når Moss hadde 90 % av spillet.

 

Det andre laget gikk hele veien opp hvor de til slutt vant finalen 3-1!

Mål forskjellen til dette laget var på hele 31-1 etter 6 kamper. I finalen møtte de Spydeberg. Finalen startet veldig bra og vi puttet 1. mål ( Tobias Heintz ) ganske raskt, men Spydeberg kjempet godt og utlignet. De gikk til pause med 1-1. Det forløsende 2-1 målet kom ( Haakon Haslerud ) etter pausen og gjorde at gutta fikk i gang beina og puttet 3-1 ( Eugen Nesheim ). Etter det hadde ikke Spydeberg noen reel sjanse. Finalens beste spiller kåret av en jury ble Eugen Nesheim.


                                                                     CUPMESTERNE FRA MOSS FK 98

Bak fra venstre: Tobias Heintz, Håkon Stark, Haakon Haslerud (k), EugenNesheim, Steffen Braathen,
Daniel Zachariassen og foran keeper Odin Nordvåg. (Foto: Privat)

 

Trenerteamet bestående av Torsten Hogeus, Terje Heintz, Fredrik Kristiansen, Vegard Haslerud og Erik Haslerud er fryktelig stolte av begge lagene. Fikk skryt av flere lag hvor gode vi er. Ikke minst viser guttene flotte holdninger på og utenfor banen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design