Christensen klar for ny sesong!

Jan Håvard og jeg har valgt å fortsette i trenerrollen for en flott og motivert junior gjeng. Vi har et godt miljø i og rundt laget, et ryddig og hardtarbeidende styre. Samtidig har vi vært heldige å få inn Arne Kristiansen i støtteapparatet.  Så mye er på plass tidlig for sesongen 2014.

Siden vi seriestarter allerede i midten av mars, må mye være på plass tidlig. Vi har booket treningskamper mot bra seniorlag som Ås (1/3), Rygge (1/2), Tronvik (25/1), Lisleby(15/2). Men også mot gode juniorlag som Ullern (8/3) og Asker (18/1). Alle disse kampene skal spilles på Melløs kunstgress på lørdager kl.14.00. Vi arbeider også for å reise på treningsleir til Tyrkia i uke 8, og her vil vi også få topp matching mot et eller to gode lag, forteller Bjørn videre.

 
      Bjørn Christensen                  Jan Håvard Nyborg

Allerede mandag 2.12 kl.18.15 i Østfoldhallen, møter vi Fredrikstad junior. Dette er semifinale i Danske Bank Cup, som er Østfoldmesterskapet for junior herrer. Finalen spilles på onsdag 4.12 kl.19.15 mellom vinnerne av MFK/FFK – Østsiden/Sarpsborg.

Neste sesong med plass i interkretsserien blir utvilsomt en tøff, spennende og utfordrende jobb for oss alle rundt junior Elite laget i MFK.

Målsettingen for neste sesong sier seg nesten selv, og er todelt; følge opp hver enkelt spiller og gjennom dette beholde interkretsplassen. Når en vet at Fredrikstad FK  i år rykket ned som fjerde siste lag med 37 poeng, så understreker det hvor tett og jevnt bra nivå det er i denne serien. I kommende sesong blir det kun Sarpsborg 08 og Moss FK fra Østfold i junior interkretsserien.

Hvorfor er det så viktig å spille interkrets?

Her møtes de beste juniorlagene fra Østlandet. Det betyr at de beste spiller mot de beste. Det betyr at for en ung spiller med gode ferdigheter, så er det helt optimalt å få spille ukentlig på dette nivået, for å få best mulig påvirkning/utvikling. Dette gir utrolig verdifulle preferanser på hvor vi står i forhold til kvalitet. For at Mossefotballen skal være representert med interkretslag(gutt og junior) over tid, må en samarbeide om spillere bedre enn det som gjøres i dag. Dette ville ALLE lag og spillere være tjent med. Dette er en jobb som må initieres av kloke personer i klubbers respektive sportslige utvalg. Før et slikt samarbeid er på plass, synes jeg at alle lokale klubber skal passe seg litt for å påkalle seg å drive god spillerutvikling.

Sportslig hilsen

Bjørn Christensen
Hovedtrener
Moss FK Junior Interkrets

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design