– Burde vunnet

New Page 1

Tekst og foto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Tommy Edvardsen

Hvordan synes du selv at det gikk i dag?
– Jeg er jo ikke fornøyd når vi ikke vinner selvfølgelig. Vi spiller jo bra fotball til tider, men vi slipper dem til for enkelt i 2.
omgang. Dessuten setter vi ikke våre egne sjanser.

– Jonas Krogstad hadde jo en del fine sjanser?
– Jonas er veldig flink til å “time” innleggene med hodet. Det er bare tilfeldigheter som gjør at han ikke setter dem i mål. Jeg håper det snart vil løsne for han, for det fortjener virkelig Jonas nå.

– Var Bodø/Glimt så gode som dere trodde på forhånd?
– Nei, vi visste jo at Glimt er et godt lag, selv om de har mistet noen sentrale spillere i det siste. Det er jo ikke uten grunn til at de ligger i toppen. De har jo ambisjoner om å rykke opp de, også.

– Men alt i alt så var Moss det beste laget?
– Jeg føler at vi hadde brukbar kontroll, og at vi klarte å spille bra fotball og skaper sjanser. Hadde vi klart å sette et par av de sjansene, hadde vi jo vunnet, avslutter en ikke helt fornøyd Tommy Edvardsen.

Vidar Martinsen

– Det ble jo scoring på deg og det kun etter tre minutter?
– Ja det er utrolig gøy å score, og det er jo ikke så veldig lenge siden sist jeg scoret. Så to mål på kort tid er jeg fornøyd med.

– Hva føler du selv om eget spill og med tanke på skaden som du har slitt med en stund nå?
– Det blir jo alltid noen småsmeller, men det kommer jo fort på grunn av spillestilen min. Jeg synes det gikk greit i dag, men er jo veldig misfornøyd med scoringen til Glimt der jeg ble dratt av litt for lett.

– Hvordan vil du oppsummere kampen?
– Vi var jo gode spesielt i 1. omgangen, der vi hadde en god del store sjanser som vi burde ha scoret på. Men vi detter litt for mye ned i 2. omgangen, dessverre.

Hva med sommerheten? Det må jo være grusomt varmt ute på banen?
– Ja det er jo det, men det var ikke så ille som det har vært de siste dagene, heldigvis.
Forteller en litt skuffet Vidar Martinsen etter glippen som ga 1-1.

John Andreas Husøy

– Dine følelser etter kampen?
– Veldig bra i 1. omgangen, der vi skaper mye fremover og bruker mye energi. Vi scorer også et flott mål tidlig i kampen, men skulle gjerne hatt noen flere mål å gå på. Når det gjelder 2. omgangen så var vi vel litt tunge i beina etter mye løping før pause, men vi skaffer oss jo noen sjanser da også. Vi klarer liksom ikke å drepe
kampen skikkelig og får heller en scoring imot, dessverre.

Men etter utlikningen våknet gjestene og det ble ulidelig spennende på slutten?
– Etter scoringen, kom de til veldig store sjanser. Der kunne de faktisk ha avgjort helt på slutten. Men alt i alt så var vi et bedre lag enn Bodø/Glimt og vi skulle så gjerne hatt tre poeng i dag.

– Hvordan synes du selv at det har gått etter at du kom til Moss FK fra Molde FK?
– Jeg synes at det har gått bra. I dag ble jeg som andre på laget veldig sliten i 2. omgangen, og er litt skuffet over det. Det er jo litt grunnet varmen og en del forbrukt energi.

Geir Bakke

– Hvordan vil du oppsummere kampen i dag, Bakke?

– Vi gjør en veldig god 1. omgang, der vi er flinke til presse høyt i banen samt at vi er dyktige på å stresse B/G sånn at de gjør mye feil. Vi får også fine overganger med stor bevegelse og kommer med mye folk, og vi scorer et mål på dødball blant annet. Vi er blitt farlige på dødballene våre, og gjør en god match her i dag i de første 45 minuttene. Vi hadde de skikkelig på hæla. Bare synd at vi ikke klarte å omsette halvsjansene til å bli større sjanser sånn at det hadde blitt mål av det.

Jonas Krogstad hadde jo en del fine sjanser, som han dessverre ikke fikk uttelling på?
– Ja, det var en del fine enkeltmanns prestasjoner og det ble lagt ned en vanvittig stor jobb. Vi hadde stor bevegelse i laget både offensivt og defensivt. Så dette var en standard jeg vil vi skal ha hele tiden.

– Hva med 2. omgangen?
– Bodø/Glimt kom mer med i denne omgangen. Samtidig føler jeg at vi hadde god kontroll helt frem til scoringen deres kom. De skapte liksom ikke noe særlig mot oss, så det er litt skuffende at vi ikke drar med oss alle tre poengene. Samtidig møter vi jo et bra lag. I de to foregående kampene så har marginene tippet litt vår vei, men i dag kunne vi godt ledet mer til pause, avslutter en middels fornøyd trener Geir Bakke.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design